ПРОИЗВОДИТЕЛ НА МЕБЕЛИ ОТ 25 ГОДИНИ

Блог

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА АНТРЕТО

04.07.2019

Антрето е първото впечатление на гостите, когато влязат в нашият дом. Голяма част от нас пренебрегват тази част от къщата/апартамента, видът му обаче оказва влияние върху цялостната атмосфера в дома, затова е добре то да изглежда свежо, подредено и удобно.

Антрето има няколко важни функции, които трябва да имате в предвид. Тук е мястото, където посрещаме гости и където те могат спокойно да оставят своят багаж: якета, обувки, чанти и т.н. Ако коридорното пространство е голямо, можете да развиете въображението си и да експериментирате с цветове и по-масивни портманта, ако обаче пространството е малко, е добре да се ориентирате към портманто с малки размери но в същото време да е практично. Помислете над това, какво искате да съхранявате в коридора. Изберете обзавеждане с достатъчно закачалки, гардероб в който да съхранявате вашите вещи, шкафове с достатъчно място за съхраняване на обувки, така че когато ви дойдат гости да има място и за техните лични вещи. Осветлението в това помещение също е много важно. То трябва да е добре осветено, като за предпочитане е естествената, не прекалено силна светлина. Това създава една гостоприемна атмосфера! Цветовете - по отношение на цветовете в тази част на дома съществуват разнообразни варианти според вкуса: Неутралните изчистени цветове създават чувство за спокойствие и комфорт. От друга страна ярките багри на коридора създават усещане за настроение и уют. Има и вариант в който визията на антрето - цветове и форми, е изцяло съобразена с визията на апартамента/къщата. Създайте уют и комфорт за вас и вашите гости!

Ние от мебели СОЛВЕНТ ти предлагаме разнообразие от модели портманта с интересен дизайн и цветове съчетани със стил. И това не е всичко! Цветовите комбинации с които разполагаме са само част от многобройната гама цветове които предлагаме! Направи своят избор мебели Солвент - Качествени мебели създадени за теб!


Последно разгледани

Фирмен магазин

гр. Русе, ул. "Константин Димчев" 1, тел.: 0895 547 489


© 2024 „СОЛВЕНТ“ ЕООД   Всички права запазени!     Web Design & SEO by Zashev