ПРОИЗВОДИТЕЛ НА МЕБЕЛИ ОТ 25 ГОДИНИ

Доставка

Доставки се извършват до всеки град и село на територията на България. Изделията се доставят до входа на жилищната сграда или най-близкото възможно място, съобразено с габаритните размери на превозното средство. Към настоящия момент "СОЛВЕНТ" ЕООД е партньор на куриерска фирма Еконт и предлага техните куриерски услуги. Запознай се с условията им упоменати в Общите условия.

Срокът за доставката на заявените с поръчка стоки е посочен под всяко изделие. Продуктите в наличност се доставят в срок от 3 до 7 работни дни.
Продуктите които не са в наличност се доставят в упоменатия срок, посочен в продуктовата страница. В случай на забавяне или промяна в срока за доставка ще бъдете уведомени своевременно от наш сътрудник.

При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране на външни видими дефекти - евентуални повреди, удари и други щети, установени при доставка, Потребителят следва да подпише протокол за щети в присъствието на куриера и незабавнода уведоми сътрудник на "СОЛВЕНТ" ЕООД на тел: 0895547489 или електронна поща: [email protected]. При приемане на пратката от Потребителя без забележки, всякакви претенции за външни видими дефекти са неоснователни и като такива не следва да бъдат удовлетворявани. В случай че не бъде изготвен и подписан протокол за щети в присъствието на куриера при получаването на пратката и/или не бъде незабавно уведомен сътрудник на "СОЛВЕНТ" ЕООД, Потребителят губи правото си на констатираните и претенции за външни видими дефекти в съответствие с договора за продажбата.

Последно разгледани

Фирмен магазин

гр. Русе, ул. "Константин Димчев" 1, тел.: 0895 547 489


© 2024 „СОЛВЕНТ“ ЕООД   Всички права запазени!     Web Design & SEO by Zashev