ПРОИЗВОДИТЕЛ НА МЕБЕЛИ ОТ 25 ГОДИНИ

Стоки на изплащане

Възможността за закупуване на мебели на изплащане е реална и голяма част от клиентите се възползват от нея. "СОЛВЕНТ" ЕООД ти предлага изключително добри условия за купуване на изплащане, разгледай ги и избери най- подходящите за своя бюджет. Предлагаме различни варианти, а ти можеш да изчислиш своята месечна вноска, както и броя на вноските, ГПР и различните такси, които могат да бъдат начислени. В тези предложения НЕ влиза цената за доставка. Към настоящия момент "СОЛВЕНТ" ЕООД е партньор на Unicredit Bullbank и предлага техните програми за кредитиране.
Запознай се с условията им упоменати в Общите условия.

 

•Всеки потребител, който желае да закупи  Стока на кредит чрез електронния магазин, следва да кандидатства пред финансова институция за отпускане на кредит за покупка на стока от уебсайта.

•Право да кандидатства за отпускане на кредит за покупка на стока от уебсайта има само потребител, чиято конкретна онлайн поръчка е с обща цена, равна или по – голяма от 150 /сто и петдесет/ лева, независимо от броя и единичната продажна цена на стоките включени в on-line поръчката.

•Кандидатстване за отпускане на кредит за покупка на стока от уебсайта се извършва: само в реално време /on-line/, само чрез уебсайта, само от регистриран потребител, посредством избор на "начин на плащане", след което се следва предвидената процедура.

•Условията, на които потребителят следва да отговаря за да му бъде отпуснат кредит за покупка на стока от уебсайта се определят едностранно от съответната финансова институция, съобразно кредитната ѝ политика. Собственикът не участва по какъвто и да било начин в отпускането на кредита за покупка на стока от уебсайта, както и в което и да е от отношенията във връзка с кредитирането, включително, но не само в определянето на условията за кандидатстване за кредит за покупка на стока от уебсайта, одобрението или отказът за кредитиране, определянето на условията и срока на договора за кредит за покупка на стока от уебсайта, в случай на неизпълнение – в предприемането на предвидените в закона действия свързани с принудително изпълнение и др. Собственикът не е представител и не извършва посредническа дейност в полза на която и да е кредитна институция.

Доставката на закупени на изплащане, чрез онлайн магазина Стоки, се извършва само след като "СОЛВЕНТ" ЕООД бъде уведомен от финансовата институция, че кандидата е одобрен, с предмет кредитиране в пълен размер на съответната поръчка. Срокът за доставка е посочен под всеки артикул в сайта и започва да тече от момента, в който "СОЛВЕНТ" ЕООД получи уведомлението от предходното изречение и се свърже с кандидата. При получаване на заявените стоки, Клиентът подписва Договора за потребителски кредит. Получаването на Стоката се извършва лично от лицето сключило договора за кредит, след като удостовери самоличността си чрез представяне на документ за самоличност. За повече информация свързана с условията на Unicredit Bullbank натиснете ТУК.

Последно разгледани

Фирмен магазин

гр. Русе, ул. "Константин Димчев" 1, тел.: 0895 547 489


© 2024 „СОЛВЕНТ“ ЕООД   Всички права запазени!     Web Design & SEO by Zashev