ПРОИЗВОДИТЕЛ НА МЕБЕЛИ ОТ 25 ГОДИНИ

Коридорът е не просто проходно пространство, а първата стъпка в дома ви. Тук посрещате гости, сваляте палтото си и се настройвате за атмосферата на дома. Мебелна компания Солвент разбира това и предлага богата гама от мебели за коридор, които ще превърнат това място в едно стилно и функционално преддверие.

Портманто – Лицето на вашия коридор:

Портмантото е първото впечатление, което правите на гостите си. Солвент предлага портманта в различни размери, стилове и конфигурации, за да пасне идеално на пространството и вашите нужди. Независимо дали търсите елегантно решение за просторен коридор или практично портманто за тесен коридор, ще откриете идеалния вариант.

Огледала – Прозорци към простора:

Огледалата не са просто функционален елемент, а истински прозорци към простора. Солвент предлага големи огледала за коридор, които ще ви помогнат да озарите пространството и да създадете усещане за простор. Можете да изберете огледала с рамки в различни стилове, за да подчертаете интериора на вашия коридор.

Гардероб за коридор – Домакин на вашите вещи:

Гардеробът е верен помощник в организацията на вашите вещи. Солвент предлага гардероби за коридор в различни размери, с множество рафтове и отделения, за да съхранявате дрехи, обувки, аксесоари и други вещи. Можете да изберете гардероб с плъзгащи се врати, за да спестите място, или с класически врати, за да добавите елегантност към интериора.

Модерни закачалки – Акцент в интериора:

Модерните закачалки за коридор са не само практични, но и стилен акцент. Солвент предлага закачалки в различни форми и цветове, които ще допълнят интериора на вашия коридор. Можете да изберете закачалки с множество куки, за да съхранявате дрехи, шапки и чанти, или минималистични закачалки, за да подчертаете изчистения дизайн.

Шкаф за обувки – Ред в обувките:

Шкафът за обувки е незаменим елемент в коридора. Солвент предлага шкафове за обувки в различни размери, с множество отделения, за да съхранявате обувките си подредено и да предпазите дома си от прах и мръсотия. Можете да изберете шкаф за обувки с вратички, за да скриете обувките си от погледа, или отворен шкаф, за да ги имате на разположение.

Лампи – Осветление за настроение:

Осветлението е ключов фактор за създаване на уютна атмосфера в коридора. Солвент предлага лампи за коридор в различни стилове, от класически полилеи до модерни стенни лампи. Можете да изберете лампи с регулируема яркост, за да създадете различни настроения, или лампи с движение, за да осигурите светлина при нужда.

Декорации – Докосване на индивидуалност:

Солвент не само предлага мебели, но и идеи за декорация на коридор. На нашия сайт можете да откриете галерия с изображения на стилно обзаведени коридори, както и практични съвети за оптимизиране на пространството. Не се колебайте да ни потърсите за безплатна консултация, за да ви помогнем да създадете коридор, който отразява вашия вкус и стил.

Мебелна компания Солвент – Вашият партньор в обзавеждането на коридор:

  • Богат избор от мебели за коридор: Портманта, огледала, гардероби, закачалки, шкафове за обувки, лампи и др.
  • Разнообразие от стилове: Класически, модерни, минималистични, скандинавски и др.
  • Висококачествени материали: Гарантират здравина и издръжливост.
  • Персонализирани решения: Възможност за избор на цветове, размери и конфигурации.
  • Професионална консултация: Нашият екип ще ви помогне да изберете перфектните мебели за вашия коридор.
  • Достъпни цени: Качество и стил на изгодни цени.

Нека вашият коридор бъде отражение на вашата личност и стил. Изберете мебели от MEBELISOLVENT и създайте незабравимо първо впечатление във вашия дом.

Посетете нашия онлайн магазин или най-близкия магазин на Солвент и открийте перфектните мебели за вашия коридор.

 

Виж повече

Коридор

Последно разгледани

Фирмен магазин

гр. Русе, ул. "Константин Димчев" 1, тел.: 0895 547 489


© 2024 „СОЛВЕНТ“ ЕООД   Всички права запазени!     Web Design & SEO by Zashev